Puhelinliittymät Lokakuu 2020

VALITSE NÄISTÄ PARHAISTA VAIHTOEHDOISTA ITSELLESI SOPIVIN!

Dna

 

 

 

DNA on arvostettu operaattori, hyödynnä hyvät tarjoukset!

Näet suoraan kaikki eri liittymävaihtoehdot kätevästi taulukosta ja parhaimmat tarjoukset!

(4.96/5)

Puhelinliittymät 2018   Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018

 


Elisa liittymät

Elisa Saunalahti on suomalainen ja edullinen, tilaa heti! 

Elisa Saunalahden kaikki liittymävaihtoehdot näät helposti ja vaivattomasti yhdeltä sivulta! 

(4.93/5)

Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018

 


 

Moi liittymä

 

Moi Mobiili on markkinoiden uusin, helppo ja edullinen! Nappaa omasi!

Moi Mobiili tarjoaa sopivia liittymäpaketteja vaikka koko perheelle, maksa kaikki yhdessä ja käytä samaa dataa!

(4.86/5)

Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018

 


Miten liittymänvaihto ja numeronsiirto tehdään?

 

Voit tilata uuden liittymä valitsemasi operaattorin verkkosivuilta tai sitten myymälästä. Muista aina tilausta tehdessä mainita, että haluat säilyttää vanhan numeron, eli siirtää sen vain uuteen liittymään. Sinun valitsemasi uusi operaattori tekee sinun puolestasi vaihdoksessa tehtävät asiat. Älä siis itse irtisano nykyistä liittymääsi ennekuin olet tilannut uuden liittymän!

 

Mikä datanopeus rajattomaan nettiin?

 

Rajattomassa liittymässä ei ole datakattoa ollenkaan. Se sattuu monesta syystä olla tänä päivänä melkeimpä välttämätön. Muista aina kuitekin tarkistaa hinnat ja nopeudet…Niissä on eroja paljon!

Edullinen 1Mbit/ liittymä sopii sinulle erinomaisesti, jos et käytä puhelintasi kuin esimerkiksi vain WhatsApp- viesteihin, karttapalveluihin tai muuhun satunnaiseen netin selailuun.

Jos kuitenkin haluat katsoa leffoja Netflixistä tai vaikkapa kuunnella musiikkia, silloin suositeltavaa on ottaa 10Mbit/s rajaton netti.

Onko tarkoituksesi jakaa mobiilidata yhteyttä eri laitteisiin?  Silloin kannattaa valita yli 100 Mbit/s datanopeuden liittymä, se soveltuu hyvin “vaativaan” käyttöön ja siihen, että käyttösi vaatii nopean ja hyvän yhteyden, esimerkiksi erillaisten suurten tiedostojen lataaminen. Näin nopea datanopeus on toistaiseksi saatavilla isommilla paikkakunnilla.

 

Puhelinliittymä ilman nettiä, kannattaako?

 

Tänä päivänä nettiä käytetään puhelimella moneen asiaan. Suosittelemme siis ottamaan netin vaikkapa pienemmällä data määrällä. Nettiä ei kannata ottaa jos käytössäsi on vanhemman mallinen puhelin, jossa ei edees nettin pääse. Viimeisimmässä artikkelissa kerroimme netittömästä puhelinliittymästä. Lue Lisää…

 

Lapselle puhelinliittymä

 

Lapselle liittymäksi kannattaa aina valita se edullinen ja katsoa, että siinä on rajaton netti. Lapset kuitenkin käyttävät pääosin puhelinta pelaamiseen, youtuben selailuun tai viestittämiseen eri palveluiden kautta netin välityksellä. Mikä puhelinliittymä olisi lapselle paras?

 


 

Usein kysytyt kysymyksetPuhelinliittymät

 

 

Miksi puhelinliittymän siirto kestää 5 arkipäivää? 

Siirtoprosessista on yhdessä sovittu kaikkien suomen matkapuhelinoperaattoreiden kesken.

 

Salainen numero? Mitä se tarkoittaa?

⇒ Jos liittymä on laitettu salaiseksi, niin se tarkoittaa sitä, että sen tietoja ei luovuteta esimerkiksi numerotiedustelusta. Saat liittymäsi salaiseksi jo tehdessäsi sopimusta, yleensä myyjä sitä sinlta kysyykin. Saat myös muutettua jo käytössä olevan numeron salaiseksi, se päivittyy yleensä mutaman vuorokauden sisällä. Tämä ei siis estä sitä, että kun soitat niin numerosi ei näkyisi vastaanottajalle. Numeron saa yleensä piilotettua erikseen puhelimen asetuksista. 

 

Liittymä on suljettu maksamattomien laskujen takia. Mitä teen? 

⇒ Kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalvelun laskutusneuvontaan. Sieltä saat tiedon maksamattoman laskun kokonaissumman. Ennen kuin liittymää voidaan avata uudestaan, on sinun maksettava koko summa. Uudelleenavaus on hinnoiteltu erikseen.

 

Mistä saan PUK-koodin ja mikä se on? 

⇒ PUK-koodi (Personal Unblocking Key) tarvitaan yleensä silloin jos olet saanut PIN-koodin lukkoon. Riittää, että näppäilet kolme kertaa pin-koodin väärin, niin SIM-kortti lukkiutuu. Sen avaamiseen tarvitaan puk-koodi, se on 8-numeroinen. Saat koodin asiakaspalvelusta tai jokin operaattori tarjoaa kirjauduttuasi omille sivuille, että näät sieltä suoraan PUK-Koodin. 

Muista että jos näppäilet PUK-koodin kymmenen kertaa väärin, niin sitä ei voi enää käyttä, vaan pitää hankkia uusi!