Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä

Vertailussa halvimmat puhelinliittymät tällä hetkellä. Halvinliittymä.fi nimensä mukaisesti tarjoaa sinulle vertailun, jossa tarkastellaan mikä operaattori tarjoaa edullisinta puhelinliittymää. Vertailussa esitellyt liittymät ovat käyttöliittymiä eli laskutetaan käytön mukaan. Pakettikohtainen vertailu löytyy jo sivuiltamme Vertaile liittymät.

Listasimme top 7 halvimmat puhelinliittymät.

1. Globetel Perus

Globetel Perus on halvin puhelinliittymä, kuukausimaksu vain 3,90 €. Puhelut ja tekstiviestit kulutuksen mukaan.

2. DNA Puhe – soitot ja tekstiviestit käytön mukaan

DNA Puhe paketti maksaa vain 4,90€ / kk ja sisältää (soitot ja tekstiviestit käytönmukaan, ei tiedonsiirtoa.) Ehdoton valinta jos puhelinta ei käytetä paljon.

3. Elisa Saunalahti Tarkka Puhe – ilman nettiä

Elisa Saunalahti Tarkka on hyvä liittymä samalla tavoin kuin DNA Puhe, laskutus tapahtuu käytön mukaan eikä liittymä sisällä nettiyhteyttä. Vain 4,90 € / kk.

4. Moi Mobiili liittymä 1 Sim

Moi Mobiili tuo oman panoksensa markkinoille omalla Simmi taktiikallaan. kustannukset muodostuvat simmien perusteella. 1 Sim kortti kattaa 4g datan käyttöä ja puhelut ja tekstiviestit laskutetaan erikseen. Näin liittymän hinnaksi muodostuu vain 6 € / kk. Vain 10 € lisämaksulla kuukaudessa on mahdollista saada mukaan myös rajaton puheaika.

5. Telia Rajaton Lite 0,2M – Netillä

Telian kaikki liittymäpaketit sisältävät internetin, tämä tuo muutaman euron lisäkustannuksen, mutta saat käyttöösi internet yhteyden. Puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan, mutta esimerkiksi internetin käyttö on rajaton, tosin 0,2M nopeudella. Hintaan 6,90 € / kk.

Halvin puhelinliittymä juuri sinun tarpeisiisi

Halvinliittymä.fi tarjoaa palvelunsa käyttöösi täysin ilmaiseksi. Voit kilpailuttaa nykyiset liittymäsi tai hankkia vaikka uudet nettiliittymän. Muista, että pienellä vaivannäöllä säästät parhaimmillaan jopa 400 euroa vuodessa. Eli kilpailuttaminen kannattaa aina!