Dna

Dna

DNA

“DNA on vanha tekijä Suomen operaattorimarkkinoilla. Dna palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin.”

 

Dna liittymät

“Dna panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja tekee normaalista arjesta viihdyttävämpää ja inspiroivampaa.”

Vuosi oli 2001, kun Dna tuli markkinoille todella pienenä mobiilihaastajana. Tämän jälkeen Dna on kasvanut yhdeksi suomen johtavimmista konserneista. Dna tunnetaan neljästä toimintatavasta, jotka ovat 1.nopeus, 2. rohkeus, 3. arvot ja tietenkin 4. mutkattomuus. Operaattorin toimintatapoihin kuuluu myös  tietenkin kustannustehokkuus, nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus. Dna laittaa aina asiakkaat edelle ja sen takia pyrkii aina tarjoamaan laadukkaita yhteyksiä. Tämän avulla liittymien käyttäjät pystyvät vaivattomasti käyttämään haluamiaan palveluita parhailla ja toimivilla laitteilla.

Dna:n tarjoamat liittymät ovat edullisia ja hyvin kilpailukykyisiä ominaisuuksiltaan. Dna tarjoaa runsaasti eri pakettimahdollisuuksia osa kiinteään hintaan ja osa käytön mukaan. Dna on yksi suomen suosituimmista liittymiä tarjoavista operaattoreista tällä kirjoitus hetkellä. Liittymän saa avettua kätevästi käymällä paikallisessa Dna:n myymälässä tai internetin kautta verkkopankkitunnuksilla nopeasti ja vaivattomasti.

Jos sinulla on tällä hetkellä jokin toinen operaattori tai toinen paketti, voit tutkia vapaasti sivuillamme olevia liittymätarjouksia ja löytää edullisimman juuri sinun tarpeisiisi.

Miksi Dna?

 

miksi dna

  • Dna:n 4 G-verkko on huippunopea ja se tavoittaa jopa yli 99 % suomalaisista!
  • Aina edulliset hinnat ja laaja vaihtoehto!
  • Voit valita rajattoman netin surffaamiseen,  vaihtoehtoisesti valmiin paketin tai käytön mukaan määräytyvän.

 

Miten tilaan Dna:n liittymän?

 

 

miten tilaan dnan liittymän

Dna:n sivuilta valitse laatikosta millainen tarve sinulla on.


 

 

Dna puhelinliittymät

Esimerkiksi, jos painat kohtaa puhelinliittymät, se ohjaa sinut taulukkoon mistä pystyt suoraan tutustumaan eri vaihtoehtoihi sekä hintoihin ja kätevästi tilaamaan sopivan paketin itsellesi!


Miten Dna toimii?

Dna on tuttu heidän mainos sloganista “elämä on”, jota esitettii paljon varsinkin vuosia takaperin. Tällöin korostui edulliset hinnat – elämä kallis, Dna halpa. Dna toimittaa myös lankaverkkoja ja kaapeli-tv palveluita ja nykyään uusia digitaalisia elämysratkaisuja. Dna on asiantuntija, jolla on pieni pilke aina silmäkulmassa. Operaattori pyrkii löytämään aina järkevän liittymän tai laitteen asiakkaan tarpeita kuunnellen. Turhaan siis mietit , että joudutko maksamaan ylimääräsestä tai kalliista liittymästä/paketista. Dna puhuu aina niin, että  asiakaskin ymmärtää..

Tiesitkö, että Dna on suomen suurin kaapelioperaattori, sekä johtava maksu-tv-toimija, niin kaapeli-että antenniverkossa?

Kaapeliverkkoon, joka on valokuitupohjainen ja se mahdollistaa jopa gigaluokan nopeudet on kytketty jo yli 600 000 kotitaloutta. Suurin osa ihmisten katsomista kanavista näkyy, koska Dna:lla on suomen laajin kanavavalikoima! Yli 99 prosenttia suomalaisista pystyy vaivattomasti käyttämään modenria 4G-verkkoa. Suosittelemme liittymää tai pakettia hankkiessa aina muistaa kilpailutuksen ja liittymävertailun, sen avulla säästyt isolta vaivalta ja oikean löytämiseen ei mene montaa tuntia!  Tärkeintähän on yhteydet, palvelut ja laitteet, siihen operaattori panostaa kaikella mahdollisella tavalla. Tietenkin myös se, että ne ovat tarjolla selkeästi, kustannustehokkaasti ja helposti niin kuluttajille kuin yrityksille. Nykymaailmassa palvelujen ja päälaitteiden kirjo voi olla jopa hämmentävän suuri. Dna pyrkii aina tekemään parannuksia ja uudistuksia asiakkaiden toiveiden mukaan, eli esimerkiksi asiakaspalvelussa, verkon nopeudessa ja laadussa. Dna:n tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat aina laadukkaita ja turvallisia käyttää.

Dna on luotettava ja suuri tekijä Suomen mobiilimarkkinoilla.

Erityisen tunnettu Dna on nopeasta 4G verkostaan.

 

Esimerkki DNA rajaton

Dna tarjoaa liittymiä hyvin kilpailukykyisin hinnoin. Dna rajaton sisältää seuraavat ominaisuudet 22.90 eurolla kuukaudessa.

  • Rajaton puhe, teksti ja mms viestit kotimaassa ja EU/ETA maissa.
  • Rajaton 1 Mbit /s 4 gigan-netti Suomessa – ei datakattoa.
  • 10Gt/kk EU-alueella datapaketti.

 

Esimerkki DNA Max 4g rajaton

Dna:n kallein liittymä kustantaa alk 39,90 euroa kuukaudessa ja sisältää seuraavat mahtavat ominaisuudet.

  • Rajaton puhe, viestit kotimaassa ja EU/ETA maissa.
  • Rajaton 4G-verkon maksiminopeudella toimiva netti.
  • 20 Gt/kk EU-alueella datapaketti.

DNA liittymäpaketit

Lisätietoa EU-alueen dataroamingista ja 4G verkon saatavuudesta EU/ETA alueella voit lukea täältä: www.dna.fi/EUroaming.

Tutustu Dna:han