Elisa

Elisa liittymät

Elisa

“Elisa missionaries from Finland! Elisa on yksi johtavista operaattoreista Suomessa, nykyään Elisa on vahvasti mukana myös tv- ja laajakaista palveluissa

Elisan liittymät

Elisalla on 135-vuoden taival ja siinä on kulkenut mukana hyödyntämässä uusi tekniikka ja työtavat. Elisa palvelee jo yli 2,8 miljoonaa asiakasta suomessa sekä virossa ja jopa kansainvälisesti. Päälimmäiseksi arvoksi Elisa laittaa liiketoiminnassaan asiakaskeskeisyyden, vastuullisuuden, uusiutumisen, tuloksellisuuden sekä tietenkin yhteistyön. Meidän liittymäoppaasta näät helposti ja vaivattomasti listattuna hyvät vaihtoehdot ja sen avulla saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Miksi Elisa

Elisa on markkinajohtajana edelläkävijä esimerkiksi se on ollut mukana kehittämässä uusinta 5 G:tä, sekä ollut muissa verkkoteknologiassa ja innovaatioissa. Operaattori on listattu myös julkisesti Nasdaa Helsinkin Suuret yhtiöt-listaan, osakeomistajia on suunnilleen 190 00. Elisan liikevaihto pomppasi vuonna 2017 1,79 miljardiin euroon, se pitää sisällään 4700 henkilöstöä 13 maassa. 2017 oli Elisan 135-vuotinen juhlavuosi ja se oli tietenkin jälleen yhtiön historian paras. Lähtökohtana operaattori pitää asiakaskokemusta ja pyrkii parantamaan jatkuvasti toimintaaa sekä kehittämään uusia palveluita. Eli miksi kannattaa valita Elisa omaksi operaattoriksi? No tietenkin sen takia, että se on suomalainen ja tottakai siksi, että Elisa pitää asiakkaistaan hyvää huolta ja kuuntelee parannuksissa  ja uudistuksissa heitä. Suositeltavaa liittymää ottaessa tai päivittäessä tutkia ensin eri vaihtoehdot ja ennen päätöksen tekoa lukea liittymävertailusta itsellesi se oikea vaihtoehto.

Elisan puhelinliittymät kuluttajille tulevat Saunalahti brändin alla. -“Elisan liittymät saat aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa.”Elisan omapalvelussa pystyy helposti hallinoimaan omia Elisa asiakkuuksia.

Elisa lisäpalvelut

Elisalta löytyy lista lisäpalveluita tukemaan kuluttajien tarpeita, näitä ovat esimerkiksi.

  • Elisa Viihde ja Elisa Kirja
  • Elisa mobiililompakko
  • Lisäturva laitteille
  • Elisa perhe
  • Mobiilivarmenne

Elisa eli Saunalahti liittymät – kuka haluaa?

Saunalahti liittymien ehodoton vahvuus on niiden monipuolisuus, saat kaiken kattavan paketin tai halutessasi saat pelkän puhepaketin ilman nettiä eikä sinun tarvitse ostaa mitään prepaidiä tätä varten. Elisa panostaa asiakaspalveluun ja se näkyykin heidän monipuolisissa digitaalikanavissa kuten, chatti, omaguru ja kysymys palsta.

Oikea liittymä ja operaattori löytyy kuitenkin vertailemalla samalla kun peilaa omia tarpeitaan. Säästää voit jopa 400 euroa!

Tutustu Elisaan