Liittymävertailu

Liittymävertailu auttaa sinut löytämään parhaan liittymän

Tule vertailemaan Suomen operaattorit ja löydä itsellesi halvin liittymä. Vertailussamme on DNA, Elisa ja Moi operaattoreiden kaikki liittymäpaketit ja ajankohtainen hinnasto, lisäksi sivuiltamme löydät aina parhaat tarjoukset heti kun ne julkistetaan.

Lisäksi sivuiltamme löytyy myös nettiliitymävertailu. Aloita siis etsimään itsellesi edullisin liittymä, ilmaisen palvelumme avulla säästät vuodessa jopa 400 euroa!

Joka viides Suomalainen vaihtaa liittymää vuosittain. Kilpailuta siis sinäkin ja vaihda edullisempaan!

Miksi liittymävertailu?

Oma liittymä on hyvä kilpailuttaa säännöllisin väliajoin sillä hinnastot muuttuvat nopealla tahdilla. Vertailemalla varmistat itsellesi, että liittymäsi on paras mahdollinen parhaalla mahdollisella hinnalla.

Usein käy niin, että sinulla on mielestäsi ollut hyvä liittymä jo vuoden, mutta kun tutkailet vertailuamme huomaat että saat vielä paremman ja vielä edullisemmin.

Käytä vertailuamme ja hanki tarpeisiisi sopiva päivitys tai hanki uusiliittymä vaikka perheellesi!

Miten valitsen liittymäpaketin?

Aloita kartoittamalla tarpeesi, mihin tarkoitukseen liittymä tulee? Puhutko paljon puhelimessa, entä käytätkö tekstiviestejä vai Whatsappia? Entä internetin käyttö? Mitä liittymäsi maksaa tällä hetkellä. Aloita vastaamalla näihin kysymyksiin ja tiedät minkälaista pakettia olet hakemassa.

Vertailun avulla pystyt vielä tarkemmin määrittelemään halutessasi parhaan liittymän ominaisuuksien mukaan. Taulukko päivittyy reaaliajassa joten virheitä ei pitäisi olla, ota huomioon, että nämä ovat kuitenkin mahdollisia emmekä me halvinliittymä.fi ole vastuussa niistä.

Joskus saattaa käydä niinkin ettet tarvitse lähellekkään niin paljon ominaisuuksia kuin nykyisessä liittymässäsi on, joten miksi maksaisit turhasta voit helposti kauttamme downgradeta liittymäsi tarpeisiisi sopivaksi.

Tunnista tarpeesi

Osa liittymistä laskutetaan käytönmukaan ja osa on kiinteähintaisia. Tässä kohtaa sinun on hyvä tunnistaa tarpeesi, jos et puhu paljon etkä käytä tekstiviestejä voit ottaa liittymän jossa korostuu netinkäyttö, näin ollen säästät kuluissa ja maksat vain siitä mitä oikeasti tarvitset.

Jos taas olet puhelias henkilö ja puhut paljon puhelimessa voi olla järkevää ottaa liittymä, jossa on rajaton puheaika näin ollen siitäkin kertyy säästöä.

Tässä huomaa hyvin miten pienet asiat loppujenlopuksi johtavat suureen lopputulokseen. – Säästöjä kertyy parhaimmillaan 400 euroa vuodessa hetken tutkailulla.

Miten vaihdan liittymää?

Ensinnäkin paras aika päivittää liittymä on silloin kun operaattorit pitävät kampanjoita. Näitä on usein sillä matkapuhelinverkko markkinat ovat hyvin kilpaillut. Tilanteet muuttuvat usein. Usein kuluttaja ajautuu vaihtamaan liittymään kun hän tarkkailee hetken puhelinlaskuaan ja toteaa, “miten tämä voi olla näin kallis”. Se johtuu siitä, että sinulle on myyty liittymä, joka ei ole kartoitettu tarpeidesi mukaan.

Liittymänvaihto itsessään on nopea ja helppo prosessi. Usein jos otat aikaisemman operaattorisi kanssa puheeksi liittymänvaihdon huomaat, että yhtäkkiä löytyykin joku paketti mikä on huomattavasti halvempi kuin nykyinen vain siksi, että he saisivat pidettyä sinut asiakkaana. Joten aina kun olet vaihtamassa liittymä ota se puheeksi nykyisen operaattorisi kanssa tässä tilanteessa molemmat hyötyy. Operaattori saa pitää sinut asiakkaana ja sinä saat edullisemman liittymän.

Aloita vaikka kilpailuttamalla liittymäsi muutaman kerran vuodessa niin pysyt varmasti ajantasalla uusista hinnoitteluista ja liittymätarjouksista. Voit koska tahansa kellonajasta riippumatta käyttää sivujamme löytääksesi itsellesi parhaimman liittymän.

Hanki kauttamme halvin puhelinliittymä

Halvinliittymä.fi sivusto nimensä mukaisesti palvelee juuri sinua ja täysin ilmaiseksi! Puhelinliittymien vertailu on loppujen lopuksi nopeaa ja helppoa, samalla se auttaa sinua säästämään lisää rahaa arjen tarpeisiin.

Löydät meiltä kaikki mahdolliset liittymät aina netistä prepaidiin ja puhelinliittymiin. Toivomme, että löydät oikean liittymän, sillä haluamme aidosti auttaa kuluttajia ja parantaa heidän asemaansa markkinoilla.

Vertailemme kaikki Suomessa tarjoilla olevat operaattorit DNA, Telia, Elisa(Saunalahti) ja Moi mobiilin.