Halvin nettiliittymä

Halvin nettiliittymä

Tänäpäivänä kaikki palvelut puhelimessa tapahtuvat internetin välityksellä. Tältä sivulta löydät itsellesi vastauksen kysymykseen “mistä halvin nettiliittymä”.  -Jos tarvitset vain ja ainoastaan halvan netin käyttöösi.

Edullinen netti on mahtava tuote sinulle, joka päivittäin läpytät Whatsappia, Facebookkia tai muuten vaan selaat Ilta-sanomia tai Iltalehteä.

Nettiliittymien hinnat ovat tulleet merkittävästi alaspäin viimevuosina teknologian kehityksen ja kilpailun takia. Ennen internetliittymät olivat aina rajattuja, nykyään lähes kaikki nettiliittymät sisältävät rajattoman datan käytön, joten voit katsoa vaikka Youtubea vapaasti. Tältä sivulta löydät itsellesi halvimman mahdollisen hinnan, jotta et maksaisi turhasta.

Vertaa nettiliittymä – säästät satoja euroja

Niin netti- kuin puhelinliittymät kannattaa vertailla. Otetaampa esimerkki. kävelet ostoskeskuksessa operaattorin ständin ohi ja heti sieltä hyökkää liittymämyyjä, joka omaa etua tavoitellessaan pyrkii myymään sinulle kaikkein kalleimman ratkaisun. Jos et ole tyytyväinen joudut peruuttamaan uuden liittymäsi 14 vuorokauden sisällä. Kun taas vertailet sivujemme kautta eri netti- ja puhelinliittymä mahdollisuuksia näet suoraan mitä ominaisuuksia ne sisältävät ja paljonko ne maksavat. Ei mitään piilokuluja!

Nettiliittymävertailun hyviä puolia on myös se, että voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan liittymän. Miksi maksaisit enemmän jostakin mitä et tarvitse?

Esimerkiksi joillekkin riittää pelkkä laajakaista ja jotkut tarvitsevat myös teksti- ja puhepaketin.

Miten valitsen parhaan nettiliittymän?

Halvinliittymä.fi sivuilla on esitelty kaikki liittymät ominaisuuksineen ja vieressä on nappi “tilaa” tämä ohjaa sinut suoraan kyseisen tuotteen tilaukseen. Näet sivuiltamme hinnan jo valmiiksi, joten kulut eivät pääse yllättämään. Sivuiltamme löytyy myös liittymien kilpailutus ja operaattorikohtaiset infot. Etusivuillamme lähdetään tarpeesi kartoituksesta, joka tarpeidesi mukaan ohjaa sinut valitsemaan sinulle sopivan liittymän juuri oikeaan hintaan.

Moi operaattorin tulo markkinoille saattoi olla kuluttajien näkökulmasta suuri etu ja lisätä kilpailutus mahdollisuuksia. Samalla se laskee nykyisten operaattorien hintoja sillä suurempi kilpailu asettaa paineita tuotteiden hinnoittelulle. Toki kaikki liittymät ovat tulleet edullisemmiksi jos verrataan muutamia vuosia takaperin.

Huomautus: Voit myös vertailla kaikki puhelinliittymät sivuillamme.

Nettiliittymä

Nettiliittymät jaotellaan 3G ja 4G ominaisuuksien lisäksi myös datapakettien koon mukaan. Suosituin näistä on rajaton nettiliittymä sillä datakatollinen saattaa tulla kalliimmaksi kuin rajaton, jos netin käyttö onkin arvioitua suurempaa. Suomessa on kaksi suurta verkko-operaattoria Elisa ja Dna sillä Moi Mobiili toimii Dna:n verkossa. Jotkut eivät sanojensa mukaan edes huomaa eroa 3G ja 4G liittymien välillä, mutta kun on enemmän tekemisissä tietotekniikan kanssa, eron kyllä huomaa.

Aikaisemmin nettiliittymä oli erillinen tuote puhelinliittymien lisäksi, nykyään nämä on yhdistetty usein samaan pakettiin jolloin hinta on edullisempi ja käyttökokemus on parempi.