Puhelinliittymä Ilman Nettiä

Nettiyhteys

 

 

 

Etsiessäsi puhelinliittymää ilman nettiä, tuntuuko sinusta siltä, että melkein kaikissa mitä on tarjolla niin niihin sisältyy netti? Netti puhelimessa on turha, jos käytät sitä ainoastaan soittamiseen ja tekstiviestin lähettämiseen. 

Markkinoilla on tarjolla myös netittömiä puhelinliittymiä. On turhaa maksaa netistä puhelimessasi, jos et sitä edes käytä! Tee vertailu ja löydä edullisin liittymä nettiä sivuiltamme.

 

Puhelinliittymä ilman dataa

 

Jos mielestäsi netti on turha puhelimessa tai mielummin selaat sitä tietokoneellasi, niin on suositeltavaa valita paketti ilman nettiä. Kaikista operaattoreista suurin osa on valitettavasti luopunut liittymistä jotka ei sisällä nettiä. kannattaa siis varautua siihen, että netittömän liittymän löytäminen voi viedä enemmän aikaa. Netitön puhelinliittymä on myös hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi liittymäksi lapsellesi. 

Puhelinliittymä Ilman Nettiä

 

Listasimme tähän muutaman vaihtoehdon netittömistä puhelinliittymistä:

 

• DNA Puhe – Puhelut ja tekstiviestit edullisesti käytön mukaanHinta alkaen 4,90€/kk.               

• Elisa Saunalahti Tarkka Puhe – Ei sisällä nettiyhteyttä – Puhelut ja tekstiviestit edullisesti käytön mukaan = Hinta alkaen 4,90€/kk.

 Elisa Saunalahti Huoleton Puhe – Ei sisällä nettiyhteyttä – Puhelut rajattomasti = Hinta alkaen 19,90€/kk.

 

Onko netitön liittymä kannattava?

 

Suurin osa vanhemmista ihmisistä suosii netitöntä puhelinliittymää, koska pääosin he käyttävät puhelintaan pelkästään soittamiseen tai joskus satunnaisiin tekstiviesteihin. Esimerkiksi sen takia heille oiva vaihtoehto on puhelinliittymä ilman nettiä. Useimmiten heillä voi olla käytössään vanhan mallinen puhelin, millä ei edes pysty käyttämään nettiä tai ladata erillaisia sovelluksi, sen takia on turhaa maksaa ylimääräisestä netillisestä puhelinliittymästä. Jos kuitenkin olet päättänyt ostaa nykyajan älypuhelimen, on suositeltavaa vertailla eri paketteja johon data kuuluu. Kaikkien sovelluksien lataaminen tai erillaisten videoiden katselu vaatii nykyään, että puhelimessa/liittymässä on nettiyhteys. Älypuhelimesta ei välttämättä saa kaikkia hyviä toimintoja irti jos nettiyhteyttä ei ole. Netittömällä liittymällä ei pysty kauhean paljon tekemään säästöjä, koska nykyään eri operaattoreiden tarjoamat netilliset paketit ovat todella edullisia.

 

Netitön liittymä sopii:

 

⇒ Jos omistat perinteisen puhelimen

⇒ Käytät puhelinta pelkästään soittamiseen ja satunnaisesti tekstiviestien lähettämiseen 

⇒ Sinun ei tule ladattua erillaisia sovelluksia puhelimeesi tai katsottua esimerkiksi videoita youtubesta 

 

Edullinen puhelinliittymä ilman nettiä

 

Tällä hetkellä markkinoilla ei ole tarjolla kovinkaan montaa vaihtoehtoa netittömistä puhelinliittymistä. Suosittelemme olemaan tarkkana valintaa tehdessä, koska liittymä ilman nettiä ei välttämättä ole yhtään sen halvempi kuin se, että siinä olisi netti. Jos tunnistat itsesi siitä, että sinun tulee puhuttua paljon, silloin kananttaa hankkia puhelinliittymä, jossa on rajattomasti puhetta ja siihen kuuluu kuukaudessa pieni määrä myös dataa. Vertaileminen on siis järkevää ! Jos kuitenkin omistat perinteisen puhelimen, eikä sinulla ole aikomusta hankkia älypuhelinta, niin silloin netistä maksaminen on turhaa, kun et edes pysty käyttämään sitä. Voiko operaattorit pakottaa liittymän ottajalle nettiä? lue lisää.. 

 

Tarjolla olevat puhe-liittymät

 

DNA:lla ja Elisa Saunalahdella on tarjolla erillaisia liittymiä paljon puhuvalle. Esimerkiksi Dna Puhe- liittymästä on mahdollista paljon puhua, eikä se sisällytä ollenkaan dataa. Kuukaudesssa maksettavaa tulee otettuasi sen käyttöön vain 5 euroa. Minuutilta puheluista maksat 0,07 eruoa ja tekstiviestit kappaleelta on myös 0,07 eruoa kuukaudessa. Tätä liittymää suositellaan silloin, jos puhelimen käyttö on hyvin vähäistä. Kun taas Elisalla on tarjota Elisa Saunalahti Huoleton Puhe-liittymä. Se on tarkoitettu henkilölle, jotka taas tykkäävät tekstiviestien lähettämisestä. Sillä saat rajattomasti kuukaudessa soittaa ja lähettää tekstareita, laskusi loppusummaksi tulee vain 19,90 eruoa kuukaudessa.

 

Mietitkö mikä liittymä sopii tarpeisiisi?

 

Vertaile !

 

Jos kuitenkin haluan liittymääni pienen määrän dataa? Mikä olisi hyvä ?

 

DNA Mini Data 

Suoranaisesti Dna:lla liittymä ilman nettiä ei ole mahdollista. Heillä on tarjota kuitenkin puhelinliittymä, joka sisältää pienen ja hitaamman nettiyhteyden. Se on hyvä perusliittymä, joka on pieni ja edullinen. Mini datan avulla pääset selaamaan nettiä rajattomasti suomessa ja siinä ei ole datakattoa. Maksiminopeus liittymässä on 256 mbit/s, se on nopeudeltaan melko hidas, mutta netti kuitenkin siihen sisältyy. Avatessasi liittymää hinnaksi tulee 3,90€ ja lisäksi kuukausimaksuksi muodostuu 4,90€. Puhelut ja tekstiviestit ovat erikseen käytön mukaan 0,07€/min/kpl.

 

 ELI:

 

– Liittymän avaaminen = 3,90€.

– Kuukausimaksuksi tulee = 4,40€.

– Kotimaan sisäiset puhelut = 0,07€/min.

– Kotimaan sisäiset tekstiviestit = 0,07€/kpl.

 

 

MOI MOBIILI liittymä 4G netillä 

 

Moi Mobiilin vaihtoehdoista on tarjolla 6 eurolla kuukaudessa sim-kortti käyttöön. Tämän lisäksi maksat tekstiviesteistä sekä puheluista 0,055€ kappale/puheminuutti. Liittymä ei ole täysin netitön, sillä siihen kuuluu 4G netti.

 

ELI:

 

– Saat sim-kortin käyttöön = 6€/kk.

– Maksat puheluista sekä tekstiviesteistä = 0,055€/kpl/minuutti. 

– Saat liittymään = 4G netin.