Kilpailuta Puhelinliittymä

Kilpailuta Puhelinliittymä

 

 Sivustomme kautta pystyt helposti kilpailuttamaan puhelinliittymän, sen avulla löydät omiin tarpeisiisi oikean liittymän ja samalla kukkarosi kiittää!

 

Miksi puhelinliittymän kilpailuttaminen kannattaa?

 

 ∨ Se säästää aikaasi liittymän valinnassa 

∨  Valinnan tekeminen vie vain muutaman minuutin 

kilpailuttaminen kannattaa

∨  Löydät kaikki operaattorit listattuna samasta paikasta 

 Sinun ei tarvitse erikseen etsiä jokaisen operaattorin tarjoamaa pakettia tai 

liittymää 

∨  Teet ison säästän kilpailuttamisen avulla 

∨  Löydät parhaimmat tarjoukset ja oikean itsellesi 

 

Kannattaa puhelinliittymää hankkiessa tai päivitystä tehdessä vanhaan liittymään tehdä vertailu. Se onnistuu helposti vertailun avulla netissä. Löydät varmasti vanhan puhelinliittymän tilalle edullisemman ja ominaisuuksiltaan paremman omiin tarpeisiisi.

 

Vertaile liittymät

 

Tee puhelinliittymän tilaus edullisesti ja helposti netissä!

 

• Meidän sivujen kautta löydät varmasti tämän hetken parhaat puhelinliittymä tarjoukset. Liittymävertailun avulla näät kaikki operaattorit samasta paikasta listattuna ja sen avulla  voit verrata niitä toisiinsa.

 

• Eri sivustoja on tarjolla verkossa monia, jopa tuhansia..Niissä on useimmiten samat tuotteet, mutta hinta on vain eri. Siksi vertailu tuotteiden hintojen välillä on todella järkevää, oli kyse mistä vaan tuotteesta.

 

• Tällä hetkellä vertailusta on tehty todella helppoa ja vaivatonta, koska vertailemisen voi tehdä vaikka kotisohvalta tai missä vaan oletkaan sillä hetkellä. Vaikka käyttäisit siihen vain 15 minuuttia, säästö voi olla jopa satoja euroja vuodessa!

 

• Vain klikkaamalla liittymä vertailuun, pääset suoraan listaan mihin on koottu kaikki samaan. Parhaat tarjoukset kohdasta pääset tämän hetken tarjouksiin. Valikoimaamme on listattu tällä hetkellä operaattorit DNA, Moi Mobiili ja Elisa Saunalahti.

 

• Olitpa sitten peruskäyttäjä, vähäinen käyttäjä tai superkäyttäjä, niin löydät varmasti itsellesi helposti oikean. Tarjolla on paketteja laajasti erillaisille käyttäjille eri ominaisuuksien kera.

 

• Varmistamme aina sivustollamme, että tarjoukset ovat päivitetty ajankohtaisiin. Eli sinun ei tarvitse miettiä tai murehtia, että onko tarjous viellä voimassa. Näet suoraan hintojen, nopeuksien ja ominaisuuksien eron yhdeltä sivulta vaivattomasti.

 

Suosittelemme vertailemaan esimerkiksi koko perheen puhelinliittymät samaan aikaan, näin säästät aikaa ja vaivaa suuresti. Kannattaa tehdä  tämä säännöllisin väliajoin! Säästät vuositasolla jopa satoja eruoja. Jos mielestäsi esimerkiksi yli 30€/kk on paljon liittymästä, silloin on korkea aika kilpailuttaa se. Suositeltavaa on vaihtaa liittymä ainakin silloin kun sinulla on ollut sama käytössä jo vuoden, koska jossain puhelinliittymissä tarjous on voimassa vaan vuoden. 

 

Onko sinulla maksimi raja siinä mitä olet valmis maksamaan liittymästä kuukaudessa?

 

⇒ Miksi et tilaisi uutta puhelinliittymää, kun siihen ei kulu kuin n. 5-10 minuuttia? Koska olet viimeksi tehnyt vertailun? Jos et muista, niin silloin on korka aika tehdä se! Kuukausimaksujen ja netin nopeuden takia kannattaa vaihtaa nykyaikaisiin liittymiin.

⇒ Suosituksien mukaan puhelinliittymä kannattaa vaihtaa n. 2 kertaa vuodessa, sillä uusia päivityksiä ja tarjouksia tulee jatkuvasti. Operaattorien kilpailun takia liittymien hintaa lasketaan jatkuvasti, mikä on sinulle vain positiivinen asia. 

⇒ Näiden asioiden takia sinun aikaasi ja hermoja on säästetty helpon vertailun avulla verkossa. Eikä haittaa vaikka kyseessä olisi vanhan liittymän päivitys parempaan, vertailu kannattaa aina! 

 

Syyt miksi puhelinliittymä kannattaisi päivittää tai vaihtaa uuteen:

 

∨  Tämän hetkisessä liittymässäsi on ylimääräisiä ominaisuuksia jota et edes tarvitse tai käytä.

∨  Puhelinliittymäsi laskussa on maksettava summa yli 30€/kk.

∨  Viimeisimmästä vertailusta on aikaa yli 6kk.

∨  Ihmettelet, että miten liittymäs lasku voi olla niin suuri. 

∨  Et edes tiedä mitä liittymäsi maksaa.

∨  Mietit esimerkiksi kuinka paljon uskallat selata nettiä tai kuinka monta tekstaria voit lähettää, eli et edes tiedä mitä puhelinliittymäsi pitää sisällään. 

∨  Tappelet jatkuvasti hitaan tai huonosti toimivan netin kanssa.

∨  Huomaat, että sinun puhelinliittymässä on netti, mutta et edes käytä sitä. 

 

Tee vertailu näin ja valitse oikea puhelinliittymä:

 

1. Etsi käsiisi tämän hetkisen liittymäsi viimeisin lasku, löydät sen operaattorin omilta sivuilta kirjauduttuasi tai sitten se on tullut sinulle postissa paperiversiona. Siinä on yleensä listattu puhelut, viestit ja netti sekä se miten paljon mitäkin käytät.

2. Perehdy laskuun tarkemmin, sen avulla näät mistä laskusi loppusumma koostuu ja vertailun aloittaminen on helpompaa.

 

-Onko käytössäsi puhelinliittymä, missä maksat siitä minkä verran sitä käytät? 

-Kuuluuko pakettiisi rajaton netti vai onko siinä joku raja miten paljon sitä voi käyttää? 

= Näiden asioiden tarkasuksen jälkeen pystyt helposti kirjaamaan itsellesi ylös tämän hetkisen käytön ja tarpeen, niin pystyt kätevämmin valitsemaan uuden! 

 

Onko sinulla ollut käytössä monta vuotta sama numero? 

-Onneksesi saat säilyttää vanhan numerosi tai vaihtoehtoisesti myös ottamaan uuden. Vaivattomampaa on tietenkin pysytellä samassa, se säästää aikaasi, eikä tarvitse ilmoittaa kaikille uutta numeroa.

 

Kun olet valinnut tarpeisiisi sopivan liittymän mikä on myös kohtuu hintainen, niin pääset suoraan ottamaan sen painamalla kohtaa tilaa! Miten helppoa vai mitä?! Sen jälkeen se ohjaa sinut suoraan operaattorin sivulle ja antaa ohjeet jatkoon. 

 

Tarkistuta puhelinliittymien tarjoukset säännöllisesti !

 

Kukapa ei haluaisi säästää liittymää hankkiessa.. Kannattaa aina katsoa uusimmat liittymätarjoukset ja hyödyntää ajankohtaiset tarjoukset! 

Jos puhelinliittymän vaihto on ajankohtainen, ei kannata ottaa ensimmäistä mikä tulee vastaan, vaan odottaa oikeaa vaihtohetkeä, jolloin on esimerkiksi todella hyvä tarjous.

Tiesitkö, että uuden puhelinliittymän avaamisesta voidaan veloittaa jotain? Kannattaa myös siihen kiinnittää huomiota valintaa tehdessäsi. Esimerkiksi DNA:lla avaamasi uuden liittymän avausmaksu on tällä hetkellä 3,90€. Sama on myös Elisa Saunalahdella, kun taas Moi Mobiililla avausmaksu on 5,00€.

Esimerkiksi keskittämällä kaikki liittymät samaan paikkaan voit saada avausmaksun ilmaiseksi, on myös olemassa tarjouksia mihin sisältyy avausmaks. Ole niissä aina tarkkana!

 

Suositeltavaa on hankkia vanhan puhelinliittymän tilalle halvempi ja nopeampi liittymä.

 

Jatkuvasti puhelinliittymien ominaisuudet vaihtuvat paremmaksi, joten kannattaa tehdä kilpailutus ainakin 2 kertaa vuodessa. Vaikka viimeisimmästä vaihdosta olisi aikaa vain 6 kk, kannattaa silti katsoa tarjonta. Sen avulla voit kuitenkin löytää paremman ja edullisemman.

Joskus et edes välttämättä tiennyt mitä markkinoilla on tarjota etkä pysynyt uusimpien perässä. Onneksi nykyään helpottaa se, että näät kaikki yhdeltä sivulta.

 

Kannattaa hankkia nettiliittymä puhelimeesi

 

Onko sinulla hidas netti, joka pätkii kokoajan ja sen takia olet siirtynyt puhelimesta tietokoneelle käyttämään nettiä? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa jo tänään hankkia uusi liittymä, millä puhelimella netissä oleminen on vaivatonta .

Jos sinulla on vielä vanha 3G liittymä, on suositeltavaa vaihtaa se uuteen 4G liittymään. Hinta pysyy lähes samana, mutta saat tuplasti nopeamman yhteyden puhelimeesi.

Meidän sivujen kautta saat hyvän 4G liittymän, mikä on huomattavasti vanhaa 3G liittymää parempi ja nopeampi!

Jos käytät puhelintasi esimerkiksi facebookin selaamiseen, niin 4G liittymä on ehdottomasti parempi vaihtoehto sinulle.

 

Puhu ja teskstaa rajattomalla puhelinliittymällä niin paljon kuin huvittaa

 

Nykyään markkinoilla useimmat puhelinliittymät sisältävät rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä, sen avulla sinun ei tarvitse miettiä sitä, että rajat ylittyisi ja lasku olisi kohtuuttoman suuri!

Jos sinulla on viellä rajallinen liittymä, on se hyvä syy vaihtaa uudempaan ja edullisempaan.

Rajattomalla puhelinliittymällä voit puhua, tekstata ja  selata nettiä niin paljon kuin haluat.

 

Vilkaise sivuiltamme tämän hetken liittymätarjoukset ja tee vertailu ja kilpailutus vanhaan puhelinliittymään. Se on tehty helpoksi!