Paras Liittymä Ulkomailla

Paras Liittymä Ulkomailla

“Matkusteletko tai asusteletko paljon ulkomailla?.. Etkö jaksa aina paikan päällä hankkia ulkomaista väliaikaista liittymää?”

 

Ei hätää! Halvinliittymä.fi listasi eri operaattoreiden tarjoamat vaihtoehdot liittymistä, mitkä toimivat näppärästi vaikka maatessasi rannalla. EU:n asettamat roaming-säädökset muuttuivat viime vuonna niin, että siitä poistettiin kokonaan verkkovierailusta aiheutuvat ylimääräiset roaming kulut kaikkialla EU-alueen sisällä. Sen avulla sinun ei tarvitse miettiä uskallatko käyttää puhelimesi nettiä matkustellessasi, ilman sitä, että puhelinlaskusi on pompannut yhtäkkiä järkyttävän suureksi.

 

“Mietitkö mikä olisi hyvä operaattori siihen?”

 

Helpotimme sitä listataksemme tähän sopivat liittymät/paketit. Pystyt helposti matkalla käyttämään nettiä nopeasti esimerkiksi navigoidessa tai ruokapaikkaa etsiessäsi. Varsinkin jos etsist liittymää kotimaahan niin vertailumme avulla se on sujuvaa. Vertailusta et kuitenkaan löydä hyvää liittymää ulkomaille, sen takia lukemalla tämän saat ongelmaasi ratkaisun ja löydät DNA:n ja Elisan vaihtoehdoista oikean itsellesi.

 

Lue Vertailusta

 

DNA Ulkomailla

 

Parhaaksi todettu operaattori ulkomailla on tilastojen mukaan DNA. Liittymän hinnat ovat aika edullisest eikä tarvitse miettiä sitä, että datapaketin ylityksestä ei veloiteta enempää kuin 5,7€ Gigatavu. Dna:n paketeissa on riittävästi EU-dataa, sekä onneksesi tekstiviesteistä ja puheluista veloitetaan ainoastaan kotimaan hinta. Ylityksestä kyseinen operaattori veloittaa ainoastaan 0,0057 €/ Mt.

 

Tässä kätevästi listattuna DNA:n esimerkit hyvistä vaihtoehdoita ulkomailla

 

 DNA Max 4G Rajaton – 20Gt/kk EU-Dataa = 39,90 €

∨ DNA Super 4G Rajaton – 15Gt/kk EU-Dataa = 34,90 €

 DNA Nopea 4G Rajaton  – 10Gt/kk EU-Dataa = 27,90€

 DNA Nopea 4G Paketti – 10Gt/kk EU-Dataa = 25,90€

∨ DNA Nopea 4G Jämpti – 10Gt/kk EU-Dataa = 24,90€

∨ DNA Rajaton – 10Gt/kk EU-Dataa = 22,90€

∨ DNA Paketti – 5Gt/kk EU-Dataa = 17,90€

∨ DNA Jämpti – 4Gt/kk EU-Dataa = 9,90€

 

♥ Suositeltavaa on tutustua myös muihin DNA:n tarjoamiin paketteihin/liittymiin sivuiltamme hyvien tarjouksien kera esimerkiksi kotimaahan. 

 

Elisa Saunalahti Ulkomailla

 

Elisa Saunalahden tarjoamat liittymät, jotka soveltuvat ulkomaille ovat hyviä, mutta vähän kalliimpia kuin esimerkiksi DNA:lla. Operaattori tarjoaa ihan kelvollisen määrän dataa myös EU-alueella. Elisa veloittaa datarajan ylityksestä 5,58€, eli siinä ei ole iso ero siihen mikä esimerkiski DNA:lla on.

 

Tässä Elisa Saunalahden tarjoamat liittymät, jotka soveltuvat ulkomaille

 

∨ Saunalahti Huoleton Ultra – 20Gt/kk EU-Dataa = 49,90€

∨ Saunalahti Huoleton Premium+ – 15Gt/kk EU-Dataa = 31,90€

∨ Saunalahti Huoleton Premium – 10Gt/kk EU-Dataa = 27,90€

∨ Saunalahti Huoleton 1M – Roaming maksu määräytyy erikseen  = 21,90€

∨ Saunalahti Tarkka Premium – 10Gt/kk EU-Dataa = 24,90€

 

♥ Tutustu myös Elisa Saunalahden muihin vaihtoehtoihin meidän sivujemme kautta, jos esimerkiksi ajankohtana on kotimaassa liittymän päivitys tai vaihtaminen parempiin tarjouksiin!