Onko mielestäsi yli 25e/kk kohtuuton hinta puhelinliittymästä?

Reilusti yli puolet suomalaisista jossain kohtaa vaihtaa liittymänsä operaattorilta toiselle. Suosittelemme kilpailuttamaan operaattoreita jos  lasku on reilusti yli 25e kuukaudessa. Löydämme sinulle parhaan tarjouksen ja vaihtoehdon, riippumatta siitä oletko aktiivinen tai perus puhelimen käyttäjä.

Tutkimusten mukaan suomessa on huikeat 7 miljoonaa puhelinliittymää, jotka soveltuu puhumiseen ja nopeaan selaamiseen mobiiliverkoissa. Mistä tiedät mikä on sinulle sopiva liittymä?

Vertaile liittymät

 

Todella aktiivinen käyttäjä

Jos tunnistat itsesi otsikon mukaan, tarvitset hyvän ja nopean liittymän. Tykkäät pelaamisesta, selata youtubesta videoita ja lähettää kuvia. Suosittelemme silloin nopeaa liittymää mikä kattaa 4G verkon ja nopeudeksi vaaditaan vähintään 50 Mbit/S, kannattaa myös varmistaa, että se sisältää rajattomasti puheluita ja viestejä.

Perinteiset käyttäjät

Sinulta löytyy kotoa hyvä netti, etkä tarvitse sitä puhelimeen. Käytät kännykkää ainoastaan puhumiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Perinteisten käyttäjien puheminuutti pysyy n.300 minuutissa ja tekstiviestejä lähetetään n. 150 kpl kuukautta kohden.

Asiakkaan valitessa liittymää, ensimmäisenä tietenkin ratkaisee hinta ja hintahan muodostuu siitä mitä liittymä pitää sisällään. Faktahan on se, että melkein jokainen haluaa maksaa vain käyttämästään datasta, vaikka tarjottaisiin rajatonta liittymää. Tästä syystä vertaileminen ja kilpailuttaminen eri operaattoreiden välillä on järkevää, sen avulla löydät aina parhaimman tarjouksen ja paketin tarpeisiisi.

Yleisesti hakiessasi uutta liittymää tai päivitystä vanhaan kysytään tarvettasi tai käyttöä, sitähän on todella vaikeaa itse määrittää miten paljon puhelinta käytät esimerkiksi kuukaudessa. Helpompi käyttäjän on tietää hinta ja onko liittymä rajaton ja jos ei niin mitkä rajat siinä on.

 

Vertaile liittymät           ja katso            Parhaat tarjoukset