Black Friday 2020

SE ON TÄÄLLÄ TAAS ! Odotettu Black Friday!! Katso Halvinliittymä.fi Black Friday tarjoukset eri operaattorien tarjoamina. Tarjous koskee myös yleensä mahtavia liittymätarjouksia tai laitteita. 

 

Mikä on Black Friday?

Black Friday (musta perjantai) tulee yhdysvalloista ja sitä pidetään sielä kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Sitä vietetään marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina. Se on vuoden suurin yksittäinen ostopäivä ja erillaiset tuotteet ovat alennettuun hintaan. Amerikassa kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin esimerkiksi yleensä viideltä tai kuudelta ja ne voivat olla jopa yhteentoista asti auki illalla! Alkujaan Black Friday juontaa juurensa Philadelphiaan luvulle 1950 tai 1960. Myöhemmin tämä termi on levinnyt yhdysvaltoihin ja muualle maailmaan.

Black Friday Suomessa

Black Friday on noussut Suomessa vasta hiljattain pinnalle. Monessa verkkokaupassa tätä päivää pidetään huimana alennuspäivänä, mutta myös itse kivijalkaliikkeet ovat halunneet osallistua tähän päivään kysynnän ja myynnin vuoksi. Esimerkiksi Black Friday 2020 yli 70% ostoskeskuksissa olevista liikkeistä osallistui tähän kyseiseen päivään mukaan. Jopa 50 % alennusta voi saada matkoista ja muista elektoriikasta! Mukana ovat olleet monena vuotena Veikon Kone, Gigantti ja Power.

Koska on Black Friday 2020?

Tänä vuonna Black Fridayta vietetään 27 päivä marraskuuta. Todella monet liikkeet ovat pidentäneet tarkoituksella mahdollisesti  aukioloaikojaan tai jopa koko tapahtumaa. Alennuksia voi löytyä koko kuukauden ajan tai ainakin useamman viikon. Kannattaa kuitenkin varautua itse siihen perjantai päivään, koska siihen on yleensä listattu parhaimmat tarjoukset, vaikkakin useammat tarjoukset voivat jatkua viikonlopun yli, koska maanantaina taas vietetään Cyper Monday-Myyntipäivää.

 


Telia Logo

 

Black Friday 2020 Telia tarjoukset

 

Musta Perjantai tuo Telia-kaupaan huimia tarjouksia. Kattavasta valikoimasta löydät viihde-elektroniikkaa hyvissä tarjoushinnoissa! Oliko sinun tarkoituksena ostaa uusi puhelin tai tabletti? Vaikka päivän nimi onkin musta, niin se voi olla silti sinun onnenpäiväsi ja voit löytää ne parhaimmat tarjoukset mitä et muuten tule löytämään! Esimerkiksi laitetarjouksista löytyy Apple, Samsung, Asus ja Huawei. 

Haluaisitko olla ensimmäinen, joka kuulee tarjouksista ennakkoon? Jos vastasit kyllä niin, se on mahdollista Telian sivujen kautta. Hyväksymällä markkinointiluvan, niin saat tiedon tarjouksista ja isona mahdollisuutena sen, että sinulla on mahdollisuus ostaa tuotteita tarjoushinnoin ensimmäisenä ennen muita! Voit kirjautua helposti sivujen kautta sisään ja päivittää asiakastietosi kohdasta Telian markkinointilupa. Kirjautuminen onnistuu helposti Telia-tunnuksilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Ennenkuin Black Friday tarjoukset julkaistaan, katso tästä tämän hetken tarjoukset ja klikkaa itsesi helposti Telian-Verkkokauppaan!

Tässä muutama esimerkki laitetarjouksista:

 

Black Friday 2018

 

 

Samsung Galaxy J6 (2020)

 

SÄÄSTÖ 50 € !!  

HINTA = 149, 90€ (norm.hinta 199)

 

 


 

 

Black Friday 2018 Samsung S9+

TARJOUS!

Samsung Galaxy S9+ ja Samsung Galaxy S9

 

HINTA = 849,00 € (Tai osissa alk. 23,59 € /kk) / HINTA = 749,00 € (Tai osissa alk. 20,81 €/kk) 

 


Black Friday Huawei Nova 3

HINTA PUTOSI!

Huawei NOVA 3

 

HINTA = 399,00 € (norm. hinta. 449 €)

 

Katso muut mahtavat tarjoukset Telian-verkkokaupasta! Black Friday tuo myös mukanaan huimat liittymätarjoukset! Muista olla kuulolla! 

 


 

Dna

Black Friday 2020 DNA tarjoukset

 

Black Friday perjantaina DNA-verkkokaupassa päätä huimaavia super tarjouksia! Muista olla mukana tuolloin ja valmiina nappaamaan itsellesi parhaat tarjoukset! DNA:n facebookissa on käynnissä myös tapahtuma, jostai voi voittaa uusimman Nokia 7.1 puhelimen!

DNA:lta saatavilla: 

Puhelimet:

DNA:lta löydät varmasti parhaat tuotteet ja aina edullisimman hinnan! Valikoimasta löytyy: Apple, Samsung, Huawei, Nokia ja Sony ja mahdollisesti myös paljon muita! Mahdollista saada kaiken kokoisia ja näköisiä puhelimia. Tietenkin eri toiminnoilla..löytyy pölyn-ja vedenkestävää älypuhelinta. Mietitkö maksua? Ei hätää! Dna:lta saa kuluttoman ja korottoman maksuajan, JOPA 36 k!

Varavirtalähteet: 

Onko sinulla usein käynyt niin, että unohdat ladata akkusi ja sinulla tulee nopea lähtö? Ongelmaan on ratkaisu, sillä varavirtalähteellä pystyt kätevästi lataamaan puhelimesi vaikka sinulla ei olisikaan lähelläsi pirtorasiaa! Dna:n valikoimasta löytyy pienestä virtapankista suuriin power bank-akkuihin! Voit ladata varavirtalähteellä puhelimen lisäksi myös tabletit, kuulokkeet, matkakaiuttimet tai vaikkapa esimerkiksi navigaattorin! Miten kätevää!

 

Etkö jaksa odottaa Black Fridayta? Tässä muutama tämän hetken tarjouksista:

Huom! DNA:lla on käynnissä asiakasetu päivät! Jos olet DNA:n asiakas voit hyödyntää nämä!

 

 

Puhelimet: 

Black Friday 2018 Apple

 

SÄÄSTÖ 40 € !!

Apple iphone 7 32 Gt

HINTA = 499 € (norm.hinta 589 €) ja jos olet DNA:n asiakas niin saat tämän 459 € !! 

 

 

ENNENKUIN HUIKEAT BLACK FRIDAY TARJOUKSET JULKAISTAAN!!

 

Katso muut DNA:n valikoimssa olevat tuotteet suoraan heidän verkkosivuilta! Pääset myös kirjautumaan kätevästi omille sivuille ja löytämään sieltä sinulle sopivat ajankohtaiset tarjoukset!  Muista myös napata mahtavat Black Friday liittymätarjoukset! 

 

Tutustu Tarjouksiin>>

 


 

Elisa liittymät

Black Friday 2020 Elisa tarjoukset

 

Elisa on myös mukana juhlimassa Black Fridayta alennetuin hinnoin! Jos haluat varmistua, että saat tarjoukset itsellesi varmasti, niin on suositeltavaa kirjautua omille sivuille ja hyväksyä markkinointilupa! Ennenkuin virallinen Black Friday 2020 alkaa, niin katso Elisan hyvät tarjoukset tästä.  Elisan valikoimasta löytyy laitteista liittymiin sekä mahdollisuus myös äänikirjoihin.

Tässä muutama esimerkki tämän hetken tarjouksista:

 

Tabletit: 

Black Friday 2018 Mediapad

 

SÄÄSTÖ 100 € !!

Huawei Mediapad M3 Lite Wifi + 4G

HINTA = kokonaisuudessaan 198,80 € (mahdollista  5,52 €/kk norm. 8,30 €/kk)

 


 

Puhelimet:

Black Friday 2018 Honor 10

 

SÄÄSTÖ 70 €!!

Honor 10 64 GT

HINTA = kokonaisuudessaan 378, 56 € (mahdollista 10,52 €/kk norm. 12,46 €/kk)

 

Tutustu Elisaan