Vertailussa Moi Mobiili ja Dna rajaton puhelinliittymä 4G yhteydellä

Suurin osa suomalaisista käyttää mobiililaitteella nettiä lähes päivittäin. Tärkeänä kriteerinä on, että netti on nopealla 4G yhteydellä ja rajattomalla käytöllä. Se mahdollistaa myös esimerkiksi työn teon puhelimella. Harvemmin enään ihmiset valitsevat rajallista liittymää, koska se on hankala aina tarkistaa miten paljon pystyt vielä käyttämään, sen takia kannattaa valita rajaton liittymä.

Rajaton Moi Mobiili liittymä 4G nopeudella

Uusimpana tulokkaana Dna:n verkossa toimiva Moi Mobiili kattaa hyvin 4G verkon, täytyy kuitenkin muistaa, että se sisältää 2 gigatavun datakaton. Aloituspaketissa simmi maksaa 6e ja se kattaa yhden sim-kortin. Jos kuitenkin päätät, että haluat hankkia useamman sim-kortin, tulee hinnaksi 6e lisää per simmi ja se sisältää 4 gigatavua dataa.Eli yhteenvetona rajattoman Moi Mobiilin puhelinliittymän hinnaksi tulee n. 28€ kuukaudessa.. Onko tässä paketissa sitoutumispakko? No ei todellakaan! Jos sinulla kuitenkin heräsi lisäkysymyksiä tai mietit muita Moi Mobiilin vaihtoehtoja

Lue lisää

Rajaton Dna liittymä 4G nopeudella

Nykyään melkeimpä jokaisen ihmisen puhelin kattaa 4G verkon, vanhemmissa puhelimissa tietenkin voi olla vielä 3G verkko. Dna:lta on mahdollista saada molemmissa verkoissa toimiva paketti, tietenkin nopeampaan 4G verkkoon panostetaan nykyään enemmän.

Dna:n vaihtoehdoista rajattomista paketeista löytyy tällä hetkellä

  • DNA Super 4G Rajaton mikä sisältää rajattoman puheen ja tekstiviestit. Rajaton data 4G verkossa. Supernopea 300 Mbit/s ja mikä parasta ei sitoutumispakkoa! Hinta super paketille on n.39,90€/kk.
  • DNA Nopea 4G rajaton mikä sisältää samat ominaisuudet kuin super paketti, paitsi ei 3oo Mbit/s. Tämä vaihtoehto on parempi, jos et tarvitse ihan super nopeaa nettiä. Hinta nopea paketille on n. 29,90€/kk.

Jäitkö miettimään mitä muita vaihtoehtoja Dna:lla on tarjota sinulle?

Tutustu Dna liittymiin

 

 

Kuulostaako jokin alla olevista kysymyksistä tutulta?

tässä vastaukset niihin.

 

Miten saan puhelimeeni oikean kokoisen sim-kortin?                                                                                                                                    

Nykyyän sinun ei tarvitse erikseen aina hakea uutta sim-korttia, jos esimerkiksi vaihdat puhelimen uuteen tai vanhaan. Voit vaihtaessasi pyytää myyjää liikkeessä katsomaan oikean kokoisen sim-kortin mikä on tarkoitettu puhelimeesi tai vaihtoehtoisesti, jos tilaat esimerkiksi uuden liittymän tai vaihdat operaattorilta toiselle netistä, postissa tulee yksi sim-kortti missä on perus-, mikro- tai nano koko, minkä pystyy painamalla vaihtamaan oikeaan kokoon.

4G? Mitä se tarkoittaa ?

Ensimmäiset verkot mitä tuli olivat 1G, ne olivat silloin analogisia, eli ainoastaan pystyi soittamaan. Raju kasvu kysynnässä tapahtui 2000-luvulla, jolloin ruvettiin vaatimaan 3G verkon rakentamista UMTS-standardin mukaan. Viimeisimpänä tuli 4G, se lanseerattiin samasta syystä, eli kysyntään ei pystytty enää vastaamaan kustannustehokkaasti vanhalla 3G verkolla. 4G verrattuna 3G on  kapasiteetiltaan suurempi ja tiedonsiirtonopeus on parempi.

Toimiiko 4G verkko koko suomen alueella ?

Jokaisella suomalaisella matkapuhelinoperaattorilla on kattavat ja  todella hyvät verkot. Jokaisella tietenkin on eri kuuluvuusalueet, mitkä on aina hyvä tarkistaa ennen liittymän ottamista! Esimerkiksi oiva tapa varmistaa kantaako se sinun alueellesi on kuuluvuuskartat eri operaattoreiden sivuilla. Tutkimusten mukaan Dna:n verkkoyhteys kattaa jopa 99% koko väestöstä.