Parhaat puhelinoperaattorit 2018

VALITSE NÄISTÄ PARHAISTA VAIHTOEHDOISTA ITSELLESI SOPIVIN!

Dna

 

 

 

DNA on arvostettu operaattori, hyödynnä hyvät tarjoukset!

Näet suoraan kaikki eri liittymävaihtoehdot kätevästi taulukosta ja parhaimmat tarjoukset!

(4.96/5)

Puhelinliittymät 2018   Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018

 


Elisa liittymät

Elisa Saunalahti on suomalainen ja edullinen, tilaa heti! 

Elisa Saunalahden kaikki liittymävaihtoehdot näät helposti ja vaivattomasti yhdeltä sivulta! 

(4.93/5)

Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018

 


 

Moi liittymä

 

Moi Mobiili on markkinoiden uusin, helppo ja edullinen! Nappaa omasi!

Moi Mobiili tarjoaa sopivia liittymäpaketteja vaikka koko perheelle, maksa kaikki yhdessä ja käytä samaa dataa!

(4.86/5)

Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018  Puhelinliittymät 2018

 


“Tällähetkellä suomalaisten keskuudessa puhutaan paljon uusimmasta puhelinoperaattorista Moi Mobiilista. Operaattori ei sido asiakasta pakollisesti mitenkään, eli voit irtisanoa sopimuksesi, silloin kun itsestäsi parhaimmalta tuntuu. Moi Mobiilin puhelinliittymät ovat alkaen vain 6€ / kk. Hintaan sisältyy 4 gigaa dataa, jos mietit kuitenkin, että kyseinen määrä ei riitä, on mahdollista ostaa rajaton paketti hintaan lisäten 10€ / kk. Kannattaa lukea vielä Moi Mobiilin sivuilta lisätietoa operaattorista ja valita paras tarjous itsellesi.”

 

Usein kysytyt kysymyksetPuhelinliittymät

 

Miksi puhelinliittymän siirto kestää 5 arkipäivää? 

Siirtoprosessista on yhdessä sovittu kaikkien suomen matkapuhelinoperaattoreiden kesken.

 

Salainen numero? Mitä se tarkoittaa?

⇒ Jos liittymä on laitettu salaiseksi, niin se tarkoittaa sitä, että sen tietoja ei luovuteta esimerkiksi numerotiedustelusta. Saat liittymäsi salaiseksi jo tehdessäsi sopimusta, yleensä myyjä sitä sinlta kysyykin. Saat myös muutettua jo käytössä olevan numeron salaiseksi, se päivittyy yleensä mutaman vuorokauden sisällä. Tämä ei siis estä sitä, että kun soitat niin numerosi ei näkyisi vastaanottajalle. Numeron saa yleensä piilotettua erikseen puhelimen asetuksista. 

 

Liittymä on suljettu maksamattomien laskujen takia. Mitä teen? 

⇒ Kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalvelun laskutusneuvontaan. Sieltä saat tiedon maksamattoman laskun kokonaissumman. Ennen kuin liittymää voidaan avata uudestaan, on sinun maksettava koko summa. Uudelleenavaus on hinnoiteltu erikseen.

 

Mistä saan PUK-koodin ja mikä se on? 

⇒ PUK-koodi (Personal Unblocking Key) tarvitaan yleensä silloin jos olet saanut PIN-koodin lukkoon. Riittää, että näppäilet kolme kertaa pin-koodin väärin, niin SIM-kortti lukkiutuu. Sen avaamiseen tarvitaan puk-koodi, se on 8-numeroinen. Saat koodin asiakaspalvelusta tai jokin operaattori tarjoaa kirjauduttuasi omille sivuille, että näät sieltä suoraan PUK-Koodin. 

Muista että jos näppäilet PUK-koodin kymmenen kertaa väärin, niin sitä ei voi enää käyttä, vaan pitää hankkia uusi! 

 

 

Mikä operaattori olisi minulle paras?

Suosittelemme vertailemaan eri vaihtoehtoja ja kilpailuttamaan ne, sen avulla löydät varmasti itsellesi sen parhaimman! Vertailemisen avulla voit säästää jopa kymmeniä euroja kuuukaudessa, varsinkin jos olet vaihtamassa koko perheen liittymiä samaan aikaan. Jokaisella operaattorilla on kattavasti tarjolla erillaisia vaihtoehtoja, sen takia on tärkeää muistaa kilpailuttaa ne aina ennen ostopäätöstä! Halvinliittymä.fi on aina valmiina auttamaan asiakasta ja pitää etusijalla asiakkaan tarpeet.

 

Tässä esiteltynä 3 suosituina operaattoria:

 

Listasimme 3 suosituinta puhelinoperaattoria. Kerromme teille tarkemmin miksi juuri sinun pitäisi valita näistä vaihtoehdoista se oikea. Olemme koonneet liittymävertailun helpottaaksesi päätöstä. Vaihtoehtoja liittymissä on monta. On mahdollista saada pienempää tai suurempaa pakettia. Jos mietit kuitenkin liittymää hankkiessa sitä mitä se tulee maksamaan, niin se määräytyy sillä miten kova puhelimenkäyttäjä olet. Lue tarkasti liittymävertailusta eri vaihtoehdot ja löydä sieltä juuri oikea sinun tarpeisiisi.

 

“Mistä löydän halvimman liittymän?”

Jollekkin ihmiselle halpa puhelinliittymä voi tarkoittaa sitä, että olet hankkinut käyttöösi peruspuhelimen, etkä käytä sitä mihinkään muuhun kun olennaiseen, eli esimerkiksi soittamiseen ja muutaman tekstiviestin lähettämiseen. Kuitenkin suurin osa puhuu halvasta puhelinliittymästä tarkoittaen sitä, että siihen sisältyy kaikki rajattomasti. Monelle ihmiselle kuitenkin liittymää hankkiessa on vaikeaa osata valita se oikea, varsinkaan kun et varmasti halua maksaa turhasta. Me olemme  onneksenne tehneet  kiperästä päätöksestä todella helppoa ja nopeaa.

Halvin puhelinliittymä

 

“Mistä löydän enemmän tietoa puhelinoperaattoreista?”

Moi Mobiili tuli uutena tulokkaana haastamaan vanhat puhelinoperaattorit aivan uudella toiminnallaan. Selväähän on se, että matkapuhelin ala ei tule koskaan kuolemaan kokonaan, koska nykypäivänä ihmisen “parasystävä” on se puhelin. Tänäpäivänä ei enään voi esimerkiksi vain marssia ystävän oven taakse ilman etukäteen ilmoittamista. Sehän tapahtuu millä muullakaan kun puhelimella. 2017 tapahtui muutos, kun roaming-maksut poistuivat ja sen seurauksena operaattorit joutuivat päivittämään tai jopa uusimaan liittymiään. Moni asia vaatii nykyään sen, että puhelimessa on hyvä internetyhteys, tämän seurauksena puheluiden ja tekstiviestin käyttö on pienentynyt paljon. Jotta puhelimenkäyttäjät pystytään pitämään tyytyväisenä on operaattoreiden pakko tuoda markkinoille hyviä tarjouksia ja päivityksiä jatkuvasti. Tämä asiahan on kuluttajille vain plussaa, se voi tuoda ison säästön kukkarolle. Me haluamme olla osana tukemassa päätöstäsi ja auttaa valitsemaan oikein ! Liittymäopas on loistava apuväline, joka helpottaa sinua.

 

“Elämä on”

Kuullostaako tutulta lauseelta? Jos vastasit ei, niin älä huolestu, kerromme sen sinulle. Kyseessä on lause, joka kuultiin DNA:n tv-mainoksessa useasti. Kuinka monta asiakkuutta DNA:lla on? Huimat 3,5 MILJOONAA ! Vuosi oli 2011 kun DNA tuli markkinoille, suomalaisena teleoperaattorina. Operaattorin liikevaihto oli 2016 huimat 859 miljoonaa euroa ja tulosta takosivat  91 miljoonaa euroa !! DNA:n verkko on koko maan kattava, kiinteitä verkkoja löytyy n. alle kymmenestä kunnasta. DNA:lla on tarjota asiakkaalle todella laadukkaita puhe-data ja tv-palveluita asiakkaan viihtyvyyteen ja helpottamaan yhteydenpitoa.  Operaattorilla on helpot kotisivut mistä pääset Minun Palvelustani muuttamaan tietojasi, näkemään kaikki liittymät, laskut ja helposti myös päivittämään tai uusimaan liittymäsi. Kaikissa liittymissä on suomen sisäisesti rajaton netti ja kattaa edullisesti puhelut ja tekstiviestit.

 

“Mikä on Moi Mobiili?”

Moi Mobiili on perustettu keväällä 2016. Moi:n markkinointina toimii se, että operaattori sanoo olevansa asiakaslähtöisin. Monelle kuitenkin Moi voi kuullostaa viellä vieraalta nimeltä, se on uusin tulokas markkinoilla. Perustaessaan Moi:ta, he ovat halunneet tehdä yrityksestään mahdollisimman helpon ja esullisen asiakkailleen. Parasta on, että se käyttää DNA:n verkkoa. Kuullostaako liian hyvältä ollakseen totta? Operaattorin paketit ovat helppoja, koska esimerkiksi jos sinulla on monta liittymää, säästät aikaa ja vaivaa jo siinä ettei tarvitse erikseen optimoida kaikkiin datapakettia tai puheaikaa. Tämän helppouden ansiosta data- ja puhepaketit ovat jakautuneet kaikkiin sim-kortien yhteiseen käyttöön. Sinun ei tule maksettua turhasta, vaikka oletkin liittänyt useamman simmin, maksat vain niistä mitkä ovat käytössä. Moi Mobiili on tehnyt myös oman aplikaation helpottaaksesi omien sim-korttien hallintaa, muokaamaan asetuksia ja muita omia tietoja. Uusien sim-korttien osto tapahtuu myös aplikaatiossa. Tilaa oma Moi:si täältä!

 

“Onko Elisa ja Saunalahti sama?”

⇒ Kyllä on! Elisa on kerryttänyt itselleen mahtavan 3,2 miljoonaa kuluttajaa. Se sisältää yritykset sekä organisaatiot. Operaattorin on tarkoitus tarjota asiakkaalleen ympäristöystävällisiä palveluita, jotka edes auttaa viihtymistä sekä viestintää. Tämän kaiken takana on yritys, jonka liikevaihto oli 2016 1,64 MILJARDIA euroa! Elisa on aina pyrkinyt seisomaan sanojensa tai lupauksiensa takana, asiakkaat eivät siis tule pettymään! Operaattorin liiketoimintaan kuuluu tottakai vastuullisuus, asiakaskeskeisyys sekä tietenkin tulos. Tiesitkö, että elisalla on 130 vuoden taival suomalaisten yhteydenpidossa?

Miten liittymänvaihto ja numeronsiirto tehdään?

 

Voit tilata uuden liittymä valitsemasi operaattorin verkkosivuilta tai sitten myymälästä. Muista aina tilausta tehdessä mainita, että haluat säilyttää vanhan numeron, eli siirtää sen vain uuteen liittymään. Sinun valitsemasi uusi operaattori tekee sinun puolestasi vaihdoksessa tehtävät asiat. Älä siis itse irtisano nykyistä liittymääsi ennekuin olet tilannut uuden liittymän!

 

Mikä datanopeus rajattomaan nettiin?

 

Rajattomassa liittymässä ei ole datakattoa ollenkaan. Se sattuu monesta syystä olla tänä päivänä melkeimpä välttämätön. Muista aina kuitekin tarkistaa hinnat ja nopeudet…Niissä on eroja paljon!

Edullinen 1Mbit/ liittymä sopii sinulle erinomaisesti, jos et käytä puhelintasi kuin esimerkiksi vain WhatsApp- viesteihin, karttapalveluihin tai muuhun satunnaiseen netin selailuun.

Jos kuitenkin haluat katsoa leffoja Netflixistä tai vaikkapa kuunnella musiikkia, silloin suositeltavaa on ottaa 10Mbit/s rajaton netti.

Onko tarkoituksesi jakaa mobiilidata yhteyttä eri laitteisiin?  Silloin kannattaa valita yli 100 Mbit/s datanopeuden liittymä, se soveltuu hyvin “vaativaan” käyttöön ja siihen, että käyttösi vaatii nopean ja hyvän yhteyden, esimerkiksi erillaisten suurten tiedostojen lataaminen. Näin nopea datanopeus on toistaiseksi saatavilla isommilla paikkakunnilla.

 

Puhelinliittymä ilman nettiä, kannattaako?

 

Tänä päivänä nettiä käytetään puhelimella moneen asiaan. Suosittelemme siis ottamaan netin vaikkapa pienemmällä data määrällä. Nettiä ei kannata ottaa jos käytössäsi on vanhemman mallinen puhelin, jossa ei edees nettin pääse. Viimeisimmässä artikkelissa kerroimme netittömästä puhelinliittymästä. Lue Lisää…

 

Lapselle puhelinliittymä

 

Lapselle liittymäksi kannattaa aina valita se edullinen ja katsoa, että siinä on rajaton netti. Lapset kuitenkin käyttävät pääosin puhelinta pelaamiseen, youtuben selailuun tai viestittämiseen eri palveluiden kautta netin välityksellä. Mikä puhelinliittymä olisi lapselle paras?