Paras liittymä mokkulaan 2018

 

Mistä saan hyvän 4G yhteyden mokkulaani?

Tuleeko sinun reissattua paljon esimerkiksi työsi takia tai haluatko hyvän yhteyden toimimaan myös kätevästi esimerkiksi mökillä? Ei hätää! listasimme sinulle tähän parhaimman yhteyden mokkulaasi!

Muistathan myös mobiililaajakaistaa hankkiessa tarkistaa, että sinulla on uusin mokkula!

Listasimme tähän muutaman suosituksen ja esimerkin hyvineen tarjouksineen!

MOI LIITTYMÄN ESIMERKKINÄ                                                                                                                                  

  • Moi liittymän hyvällä 4g yhteydellä, joka sisältää 4 gigaa dataa tai vaihtoehtoisesti rajattoman.
  • Voit halutessasi ottaa useamman sim- kortin ja maksaa siitä vähän extraa!
  • Maksettavaa sinulle tulee kuukaudessa= 4 gigaa dataa =6€/kk tai vaihtoehtoisesti rajaton=18€/kk
Katso Lisää >>

 

 TAI VAIHTOETOISESTI DNA:N 

  • DNA Paketti joka sisältää rajattoman  ja nopean 4G netin.
  • Kaikki sim-kortti koot.
  • Maksettavaa sinulle tulee kuukaudessa=14,90€
Katso Lisää >>

 

MAHDOLLISUUS SAADA MYÖS ELISALTA

  • Elisa Saunalahti Tarkka premium
  • Nopealla ja hyvällä rajattomalla  4G yhteydellä.
  • Maksettavaa sinulle tulee kuukaudessa=27,90€
Katso Lisää >>

 

Hyvä 4G Mokkula/Nettitikku joka sisältää mobiililaajakaistan

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kaikki operaattorit puhuvat eri nimillä liikkuvasta mobiiliyhteydestä eli mokkulasta tai nettitikusta. Halvinliittymä.fi kokosi sinulle kattavasti listan helpottaaksesi oikean liittymän löytämistä mokkulaan.

 

Mikä on mokkula ja miten se toimii?

 

∨ Tarvitset mobiiliyhteyden mokkulaan/nettitikkuun  Se tuo yhteyden yhteen tai useampaan laitteeseen. Sitä pystyy käyttämään tietokoneella, tabletilla ja muilla kyseisillä laitteilla.

∨ Sinulla tulee olla laite missä on USB-Portti ⇒ Puhelinoperaattorit tarjoavat erillaisiin käyttöihin mokkuloita ja nettitikkuja, myös niihin sopivia liittymiä on kattavasti tarjolla ! Mahdollisuus on myös saada liittymiä, jotka ovat fyysisesti mokkulassa. Eli niitä voi verrata hyvin puhelimen käyttöön, koska ne toimivat ihan samalla tavalla. 

∨  Hankit liittymän, Sim-kortin ja mokkulan ⇒ Valitset operaattorin jolta haluat yhteyden ottaa. Haluamme tehdä valinnastasi helppoa ja vaivatonta vertailumme avulla. Löydät itsellesi parhaimman tarjouksen ja toimivan liittymän. Olemme listanneet operaattorit, jotka tarjoavat nettitikut, mokkulat ja niihin tarvittavat yhteydet. 

 

” Tänäpäivänä mobiililaajakaistan asentamisesta on tehty todella helppoa”

 

Helppouden ja nopeuden takia sitä voi verrata siihen kun asentaisit sim-kortin puhelimeesi. Vaikeinta voi mielestäsi olla se, että minkä valitset ja mitä olet valmis siitä maksamaan. Sen takia suosittelemme vertailuamme!

 

Huomioi nämä tärkeät seikat ennen valintaasi! 

Kirjaa itsellesi ylös mihin käyttöön mokkula/ nettitikku tulee!

Kuinka paljon kuukaudessa tulet sitä käyttämään. 

Muista, että jossakin liittymissä datamäärä on rajoitettu, siksi kannattaa miettiä tarkkaan oletko aktiivinen käyttäjä vai et. 

• Tehokkain ja rajaton yhteys kannattaa valita jos esimerkiksi liittymä tulee elokuvien katsomiseen tai yleisesti käytät dataa todella paljon. 

 

Yleensä kuitenkit operaattoreiden tarjoamaan mokkulaan tai nettitikkuun sisältyy liittymä. Suositeltavaa on vertailemisen aloittaessa asettaa se nopeus minkä haluat ja maksimi hinta, jonka olet valmis maksamaan kuukaudessa. Vaihtoehtoja löytyy kahdenlaisia. Voit valita mobiililaajakaistan, jossa on täysin rajaton käyttö. Siinä maksat ainoastaan kuukausi maksun mikä taas määräytyy liittymäkohtaisesti. Toisena vaihtoehtona on mobiililaajakaista, jossa hinta muodostuu käytön mukaisesti, eli maksat sen verran mitä käytät kuukaudessa.

Yllä mainittujen asioiden takia suosittelemme aina ensin kilpailuttamaan ja vertailemaan liittymiä ja tietenkin kartoittamaan omat tarpeet ja vaatimukset liittymien suhteen. Sen avulla vältyt turhista maksuista ja maksat vain sen mitä tarvitset! Mikä hienointa..se on ilmaista ja sen avulla löydät parhaimmat tarjoukset! 

Liittymävertailu          Parhaat Tarjoukset !

 

Muista aina tarkistaa kuuluvuus !

 

Oletko jo päättänyt mistä ja minkälaisen vaihtoehdon otat, mutta mietit kuuluvuutta ja sitä toimiiko se käytetyllä alueellasi. Kaikki nettitikut ja mokkulat käyttävät samaa operaattoreiden tarjoamaa verkkoa, mitä puhelimetkin. Kuuluvuushaan ei riipu mistään muusta, kun siitä missä alueella liikut tai missä sitä käytät. Huomioi tämä asia aina ennen mokkulan tai liittymän ostamista. Kuuluvuuden tarkistamisella vältyt pettymyksiltä ja siltä, että esimerkiksi laite/liittymä ei toimisikaan alueellasi.  Saamme onneksi nykyään olla onnellisia hyvistä ka nopeista yhteyksistä mitä on saatavilla !