DNA Liittymätarjoukset Marraskuu 2018

 

Puhelinliittymä tarjoukset

 

 

 

Talvi tulee kovaa vauhtia..Haluaisitko löytää itsellesi myös talvella toimivan ja edullisen puhelinliittymän? Ei hätää! Listasimme marraskuun parhaimmat tarjoukset Dna:lta.

Jos haluat tehdä jopa 500 euron säästön rahapussistasi, niin on suositeltavaa säännöllisin väliajoin kilpailuttaa liittymät. Sen avulla tiedät varmasti, että sinulla on tämän hetken edullisin ja toimivin liittymä!

 

Onko puhelinliittymän kilpailuttaminen ilmaista?

 

KYLLÄ SE ON! Sen avulla säästät rahaa ja aikaa! Mieti kuinka helppoa on päivittää vanha liittymäsi tai ottaa uusi suoraan netistä. Voit olla varma siitä, että saat silloin sen mitä tarvitset, eikä sinun tule ostettua “turhia” palveluita joita et edes välttämättä tarvitse tai käytä. Ständillä tai kaupassa voi tulla helpommin tehtyä heräteostoksia.

 

Liittymävertailu avulla:

 

∨  Löydät kaikkien operaattoreiden tarjoamat paketit edullisimmalla hinnalla.

∨  Säästät aikaa, kun teet sen suoraan netistä. Liittymävertailu on aina järkevää!

∨  Näet uusimmat tarjoukset aina heti.

 


Listasimme alle tämän hetken uusimmat ja parhaimmat tarjoukset

 

Dna

 

DNA Puhelinliittymät: 

∨  Melkein jokaisessa DNA:n tarjoamassa liittymässä ei ole datakattoa → Eli rajaton käyttömahdollisuus!

∨  Jopa 300 Mbit/s asti nopeus tiedonsiirrossa → Aktiivisen netin käyttäjänä plussaa!

∨  Kattaa koko Suomen 4G-verkon  Nyt jo yli 99,6% Suomalaisten käytössä! Vanhempi 3G-verkko 99%!

∨  Dna:n liittymissä ei ole määräaikaisuuksia.

 

DNA Puhe: 

• Rajaton netti = X
• Eu-Data = 
• Puhelut ja tekstiviestit = X käytön mukaan 0,07€ alk.min ja 0,07€/kpl
EI MÄÄRÄAIKAA! 

HINTA = Alkaen 4,90€/kk (Avausmaksu 3,90€)

Lisätiedot:

-Dna Puhe on edullinen liittymä, joka ei sisällä nettiä. Siinä ei ole tiedonsiirto-ominaisuutta.

-Kun käytät tätä puhelinliittymää EU-ja ETA-maissa, silloin tekstiviestit ja puhelut laskutetaan käytön mukaan.

-Maksettavaan kuukausimaksuun ei sisälly puhelut eikä teksti-tai multimediaviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihi, ulkomaille. Jos soitat palvelu- tai yritysnumeroihin sekä ulkomaille veloitetaan palvelu-tai ulkomaan puhelumaksun päälle vielä matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>


 

DNA Jämpti:

• Rajaton netti = 1Mbit/s
• Eu-Data = 4Gt/kk
• Puhelut ja tekstiviestit = Käytön mukaan 0,07€/alk. min ja 0,07€/kpl
EI MÄÄRÄAIKAA! 

HINTA = Alkaen 12,90 €/kk (Avausmaksu 3,90 €)

 

Lisätiedot: 

-Dna Jämpti on edullinen liittymä ilman datakattoa. Maksat puheluista ja viesteistä vain käytön mukaan.

-Voit käyttää liittymää huoletta myös Euroopassa. Sisältää 4Gt/kk tiedonsiirtoa EU-ja ETA-maissa, tämän jälkeen netin käyttö maksaa Euroopassa 7,4€/Gt (tämä määräytyy hinnaston mukaiseesti).

-Maksettavaa kuukausimaksuun ei sisälly puhelut, tekstiviestit eikä multimediaviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) tai kotimaasta ulkomaille. Jos soitat palvelu-tai yritysnumeroihin tai ulkomaille, niin veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelumaksun päälle vielä matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>

 


 

DNA Paketti:

(KOULULAISTEN SUOSIKKI!)
• Rajaton netti =  1Mbit/s
• EU-Data = 5Gt/kk
• Puhelut ja tekstiviestit = V  200 min puhetta ja 200 kpl viestejä
• Verkko = 4G
EI MÄÄRÄAIKAA! 

HINTA = Alkaen 17,90 €/kk (Avausmaksu 3,90€)

 

Lisätiedot:

-DNA Paketti liittymässä on rajaton netti ilman datakattoa. Kyseisessä paketissa on sopivasti kaikkea, sen takia se on tällä hetkellä koululaisten suosikki liittymä. Arvioitu maksiminopeus on 1Mbit/s.

-Tätä pakettia voit käyttää huolettomasti myös ulkomailla ollessasi. Jos puhelut tai tekstiviestit ylittyvät niin hinta on puheluista 0,09€/min ja tekstiviesteistä 0,09€/kpl. Multimediaviesteistä veloitetaan 0,40€/kpl. Jos tiedonsiirto ylittyy kyseisen 5Gt/kk, niin sen jälkeen netin käyttö maksaa Euroopassa 7,4€/Gt hinnaston mukaan.

-Maksettavaan kuukausimaksuun ei kuulu tekstiviestit ja puhelut palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) eikä kotimaasta ulkomaille. Jos soitat ulkomaille tai kyseisiin palvelunumeroihin tai yritysnumeroihin niin siitä veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>

 


 

DNA Rajaton: 

• Rajaton netti = V 1Mbit/s
• Eu-Data = V 10 Gt/kk
• Puhelut ja tekstiviestit = V Rajattomasti 
EI MÄÄRÄAIKAA!

HINTA = Alkaen 21,90€/kk 12kk ajan! (Avausmaksu 3,90€)

 

Lisätiedot: 

-DNA Rajaton on puhelinliittymä rajattomaan käyttöön, ei ole datakattoa ollenkaan. Rajattomasi kaikkea kotimaassa. Puheluita, viestejä sekä nettiä niin paljon kuin itse haluat. Arvioitu maksiminopeus on 1Mbit/s.

-Voit käyttää liittymää huolettomasti myös ulkomailla. Soitot ja tekstiviestit rajattomasti EU-ja ETA-maissa. Liittymään kuuluu kuukausihintaan Euroopan alueella soitetut normaalihintaiset tekstiviestit ja puhelut sekä multimediaviestit.

-Sisältää 10Gt/kk tiedonsiirtoa Eu-ja ETA-maissa, tämän jälkeen maksat netin käytöstä Euroopassa 7,4€/Gt hinnaston mukaan.

Siirry tilaamaan>>

 


 

DNA Nopea 4G Jämpti:

• Rajaton netti = V  100 Mbit/s

• EU-Data = V 10 Gt/kk

• Puhelut ja tekstiviestit = Käytön mukaan 0,07€/alk. min ja 0,07€/kpl.

EI MÄÄRÄAIKAA! 

HINTA = 24,90€ / kk 12kk ajan! (Avausmaksu 3,90€)

 

Lisätiedot:

-Dna Nopea 4G Jämpti liittymä on tehokkaalla netillä ilman datakattoa. Maksat puheluista ja tekstiviesteistä vain sen mitä käytät, mutta silti sinulla on huippu nopea netti! Arvioitu maksiminopeus on 100Mbit/s.

-Voit käyttää huoletta liittymää lähes koko Euroopassa. Liittymää käyttäessäsi EU-ja ETA-maissa, puhelut ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan kotimaan hinnoilla. Puhelut 0,07€/alk.min, tekstiviestit 0,07/kpl. Kyseinen liittymä pitää sisällään 10Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, tämän jälkeen maksat ylitetystä netin käytöstä Euroopassa 7,4€/Gt hinnaston mukaan.

-Puhelut 0,07€/alk.min, tekstiviestit 0,07€/kpl sekä multimediaviestit 0,40€/kpl. Kyseinen liittymä pitää sisällään 10Gt/kk tiedonsiirtoa EU-ja ETA-maissa, tämän jälkeen maksat ylitetystä tiedonsiirron käytöstä Euroopassa 7,4€/Gt hinnaston mukaisesti.

-Maksettavaan kuukausihintaan ei sisälly puhelut eikä teksti-tai multimediaviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) tai kotimaasta ulkomaille menevät. Jos kuitenkin soitat kyseisiin numeroihin niin siitä veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>

 


 

 

DNA Nopea 4G Paketti:

• Rajaton netti = V  100 Mbit/s

• EU-Data = V 10Gt/kk

Puhelut ja tekstiviestit = V 200 min ja 200 kpl

EI MÄÄRÄAIKAA!

HINTA = 25,90€/kk 12kk ajan! (Avausmaksu 3,90€)

 

Lisätiedot:

– Dna Nopea 4G Paketti on liittymä tehokkaalla netillä, jossa ei ole datakattoa. Paketissa on riittävästi kaikkea, 200 min puhetta, 200 kpl tekstiviestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Liittymällä saat nauttia nopeasta 4G-netistä. Netin arvioitu maksiminopeus on 100 Mbit/s.

– Kyseisellä liittymällä surffaat huoletta myös ulkomailla. Jos puhelut tai tekstiviestit menevät yli, niin hinnaksi tulee puheluista 0,09€/min ja tekstiviesteistä 0,09€/kpl sekä multimediaviesteistä 0,40€/kpl. Liittymä pitää sisällään 10Gt/kk tiedonsiirtoa EU-ja ETA-maissa, jos tämä ylittyy niin maksat ylitetystä Euroopassa 7,4€/Gt hinnaston mukaisesti.

– Maksettavaan kuukausihintaan ei sisälly puhelut eikä tekstiviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) tai kotimaasta ulkomaille menevät. Jos kuitenkin soitat palvelunumeroihin, niin siitä veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>

 


Marraskuu liittymätarjoukset 2018  SUOSITUIN! 

DNA Nopea 4G Rajaton: 

Rajaton netti = V 100 Mbit/s

EU-Data = V 10Gt/kk

Puhelut ja tekstiviestit = V Rajaton

EI MÄÄRÄAIKAA!

HINTA = 27,90€/kk 12kk ajan! (Avausmaksu 3,90€)

 

Lisätiedot:

– Dna Nopea 4G Rajaton on puhelinliittymä hyvällä ja tehokkaalla netillä, jossa ei ole datakattoa. Se on liittymä joka sisältää rajattomasti kaiken kotimaassa. Netin arvioitu maksiminopeus on 100Mbit/s. Tällä liittymällä surffaat huolettomasti myös ulkomailla. Voit soittaa ja tekstata rajattomasti EU-ja ETA-maissa.

– Kuukausimaksuun kuuluu Euroopan alueella normaalihintaiset puhelut sekä tekstiviestit ja multimediaviestit. Kun 10Gt/kk on tullut tiedonsiirtoa täyteen, niin maksat sen käytöstä 7,4€/Gt Euroopassa hinnaston mukaisesti.

– Kuukausihintaan ei sisälly puhelut eikä teksti-ja multimediaviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) tai kotimaasta ulkomaille menevät. Jos kuitenkin tulee tarvetta soittaa kyseisiin paikkoihin/numeroihin, niin siitä veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmkasu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>

 


 

DNA Super 4G Rajaton:

Rajaton netti = V 300Mbit/s

EU-Data = V 15Gt/kk

Puhelut ja tekstiviestit = V Rajaton

EI MÄÄRÄAIKAA! 

HINTA = 31,90€/kk 12kk ajan! (Avausmaksu 3,90€) 

 

Lisätiedot:

– Dna Super 4G Rajaton on nimensä veroinen puhelinliittymä  supertehokkaalla netillä, ilman datakattoa. Liittymä sisältää kaiken mitä tarvitset rajattomasti kotimaassa eli puhetta, viestejä ja nettiä. Kaistaa riittää niin paljon, että sitä voi jopa jakaa. Netin arvioitu maksiminopeus on 300Mbit/s.

-Super liittymää käytät myös mukavasti ulkomailla. Voit soitella ja viestitellä rajattomasti EU-ja ETA-maissa. Maksettavaan kuukausihintaan sisältyvät EU/ETA-alueella soitetut normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit ja multimediaviestit. Kun olet käyttänyt 15Gt/kk tiedonsiirtoa, niin sen jälkeen maksat netin käytöstä EU-lisämaksun 7,4€/Gt hinnaston mukaisesti.

– Kuukausimaksuun mitä maksat ei kuulu puhelut eikä teksti-tai multimediaviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) tai kotimaasta ulkomaille menevät. Jos kuitenkin tulee tarve soittaa kyseisiin palveluihin/numeroihin, niin siitä veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>

 


 

Tarjoukset marraskuu 2018    NOPEIN!!

 

DNA Max 4G Rajaton:

Rajaton netti = V  4G-verkon maksiminopeus

EU-Data = 20Gt/kk

Puhelut ja tekstiviesti = V  Rajaton

EI MÄÄRÄAIKAA! 

HINTA = 49,90€/kk (Avausmaksu 3,90€)

 

Lisätiedot:

– Dna Max 4G Rajaton on puhelinliittymä jossa on rajattoamsti kaikkea kotimaassa eli puhetta, viestejä ja nettiä, niin paljon kun tarvitset ja haluat. Netin nopeus on paras, eli 4G-verkon maksiminopeus! Voit käyttää huolettomasti melkein koko Euroopassa. Maksettavaan kuukausihintaan kuuluvat puhelut sekä teksti-multimediaviestit EU/ETA-alueella.

– Liittymään kuulu 20Gt/kk tiedonsiirtoa, jos kuitenkin käytät enemmän ja se ylittyy niin maksat EU-lisämaksun 7,40€/Gt hinnaston mukaisesti.

– Maksettavaan kuukausihintaan ei kuulu puhelut eikä tekti-tai multimediaviestit palvelunumeroihin, yritysnumeroihin (valtakunnallisiin) tai kotimaasta ulkomaille menevät. Jos kuitenki päätät soittaa kyseisiin numeroihi/palveluihin, niin siitä veloitetaan palvelu-tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09€/min.

Siirry tilaamaan>>